Κοντινοί Προορισμοί
Παραλίες
Ναύπλιο
Επίδαυρος
Μυκήνες
 
 
Χάρτες Περιοχής
Νομός Αργολίδας
Google Maps™
Κατεβάστε το Placemark για το Google Earth™
 

Ανάμεσα στην Αρχαία Ασίνη και στο Δρέπανο, μόλις 40 μέτρα από τη θάλασσα βρίσκονται τα επιπλωμένα διαμερίσματα "Sophia" πολυτελούς κατασκευής.
Η προνομιακή θέση, οι άνετοι χώροι, η θέα στη θάλασσα και το φιλικό περιβάλλον προσφέρουν στους επισκέπτες αυτά που αναζητούν ώστε να περάσουν αξέχαστες διακοπές.

Πώς να έρθετε…
Μόλις 2 ώρες τόσο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όσο και από το λιμάνι της Πάτρας .
Τα διαμερίσματα απέχουν 8 χλμ. από την πόλη του Ναυπλίου, 1 χλμ. από Τολό και Δρέπανο καθώς επίσης 30 χλμ. από το Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

Αφού φθάσετε στο Ναύπλιο στο τέλος του δρόμου που σας οδηγεί μέσα στην πόλη (Οδός Άργους) θα κάνετε αριστερά, προς Τολό, Επίδαυρο κ.τ.λ.
Αφού περάσετε το στρατόπεδο στο 1χλμ. υπάρχει μία διασταύρωση που οδηγεί αριστερά προς Αρχαία Επίδαυρο και δεξιά προς Τολό, Δρέπανο, κ.τ.λ.
Εσείς θα συνεχίσετε δεξιά προς Τολό, Δρέπανο.
Μετά από 2 χλμ. ακολουθώντας τις ταμπέλες προχωρήσετε ευθεία για Ασίνη και Τολό.
Αφού λοιπόν περάσετε και το χωριό της Ασίνης θα συναντήσετε ένα στρογγυλό κόμβο όπου θα στρίψετε αριστερά και αμέσως συνεχίζετε ευθεία. Μετά από 0,8 χλμ. Θα στρίψετε αριστερά, ακολουθώντας τις πινακίδες προς παραλία Πλάκα & Δρέπανο.
Σε απόσταση 0,5χλμ. Θα δείτε τις πινακίδες μας και εσείς θα στρίψετε δεξιά στο πρώτο μικρό δρομάκι. Στο τέλος του δρόμου θα συναντήσετε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια "SOPHIA".


SOPHIA APARΤΜENTS © 2006
created by Nidus